Angående frågor . .

Salamo Alejkom.
Vi vill bara påpeka en liten liten sak. Om ni ställer frågor så skulle det vara jätte bra om ni skriver er mail så vi kan mejla er svaren inshAllah!

-- > Nu tänker vi skriva ner lite saker vi tycker är jätte jobbigt. Nu för tiden så är det många som lägger sig i saker de inte har med att göra och det leder till diskussioner eller tjafs och bråk.. Varför inte låta människor skriva som det vill. Varför inte bara ge ett råd och sedan lämna allt mellan dem o Allah. Glöm inte att Allah gav oss detta liv och endast han kan avsluta det , det är han som straffar oss ingen annan. Så när någon gör något fel så är vi skyldiga att ge ett råd, om personen inte håller med då lämnar vi den ifred och sen är det upp till personen.

Här har ni en hadith som tjejerna har läst och diskuterat, ni får gärna ta del av den.

Hadith är det profeten Muhammad saws har berättat/sagt det kan vara han själv som sagt det, eller så är det någon av de som levde i hans tid hört han säga och sedan fört det vidare.

Abu Hurraira berättade att profeten Muhammad saws sade: Att låta bli det som man inte har att göra med är en del av att vara en god muslim (Tirmidih).

//Sara & Alaa

Kommentarer
Postat av: chajma

Salam :D

ngn länkat er blogg i fb så jag kollat lite runt de verkar roligt , jag bor i gbg var har ni era lektioner nånstans ?

2012-01-07 @ 19:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu