Behind every succeful person lies a pack of haters. . .

Salamo Alejkom bröder och systrar. Just nu ska jag skriva ner en lång lång text och det är mycket som jag tänkt på , dags att få ut det och rensa hjärtat.

Vi lever i en värld varken bra eller dålig.. jag vet inte riktigt vad jag ska kalla denna värld för. Helvete är fel för så illa är det inte, paradis är inte heller rätt ord för det är inte så underbart.. En obeskrivlig värld som inte har sitt namn, vissa älskar andra hatar , vissa kämpar andra ger upp, vissa dör andra lever osv.  När jag var yngre tyckte jag att människor är lika men har med tiden insett att vi är väldigt olika..
Det finns människor som inte vet vem du är riktigt . . .
Det är svårt att va sig själv för de flesta människor är ute efter perfekta personer, vilket gör att många måste ljuga för att va perfekta för andra, de måste ändra på sig o spela så mycket som det bara går för att folk ska tycka dem är perfekta. Men vet ni vad? Ingen kommer någonsin vara perfekt för någon annan, folk kommer aldrig se dig perfekt det är omöjligt. Dåliga människor i den här världen kommer aldrig lämna dig ifred, dem är som klister på dig, så länge du är en bra person så ska de gräva och leta för att hitta fel hos dig. De vänder sig alltid till de personer som inte har synliga fel, däremot bryr sig de inte om den personen som har synliga fel, varför? Jo för folket ser den personens fel så det är ingen idé att gräva efter dens fel. Det kan bero på avundsjuka också. Men oftast vill dåligt folk bara hitta fel hos andra för att ha något att snacka om, istället för att lägga ner tiden på bra saker. De har ingen aning om något, ser de en tjej utan slöja så kan de börja snacka om henne utan att ha någon aning om att den söta tjejen gråter på nätterna, att den söta tjejen ber till gud med tårar för att vägleda henne för att ge henne styrka för att hon en dag vill bli en praktiserande muslim och bära slöjan på rätt sätt. Hon kanske inte har slöjan men ändå så ber hon varje bön i sin tid, läser koran en gång om dagen medan en anna med slöja inte har nån aning om bönetider och har inte öppnat koranen på år o dar. På tal om slöjan så är det synd också att många slänger av sig slöjan när det finns hundratals andra som önskar att de var så modiga för att kunna bära den.  Tänk så många dåliga människor som lider av den här sjukdomen de har det så svårt att de knappt kan styra sin mun hålla sig från fula saker och baktal.. Men som person så ska du vara stark du klarar allt så länge du har viljan inom dig. Bry dig inte om vad folk tycker och tänker om dig, för det handlar inte om deras tankar och åsiker du ska förändra dig på ditt eget sätt efter dina egna krav inte efter andras. Men så länge du struntar i vad dåligt folk tycker och tänker så kommer du komma långt, de vill bara förstöra för dig och trycka ner dig. Men du ska hålla huvudet högt.
Tänk inte på människorna som är sämre än dig utan tänk på de som är bättre än dig , på det sättet kan du bli bättre person du kan utveckla dig på ett bättre sätt. Alla människor är som ett tåg, kollar du bakåt på de som är sämre än dig så kommer du bara bli sämre och sämre, därremot om kollar alltid framåt där du ser de personer som kommit långt så blir du bättre och bätte,  Tänk dig en dag så kommer du att vara den bästa och du kommer stå långt fram o styra det här långa tåget. Var inte den som folk hatar och stör sig på , var den som är omtyckt och som håller sina gränser.
Må Allah vägleda  alla muslimer och icke muslimer :)
// Sara

Kommentarer
Postat av: maryam:)

Bra skrivet sara! Ska rekommendera detta på min blogg eftersom ni skriver så bra, håller med de du har skrivit! ;)

2012-01-11 @ 22:44:58
URL: http://maryamyouknow.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu