Mycket tjat om . . .

Salamo Alejkom.


"Läs i din Heres namn, som skapat, som skapat människan av stelnat blod! Läs! Ty din Herre är deb frikostigaste. Som undervisat med pennan. (Som) undervisat människan vad hon inte visste."
Just nu sitter jag och tänker igen, så dags att rensa huvudet ännu en gång :)
...
Mycket tjat om vad folk tycker säger och även hur de tänker. Det är något många klagar på, många tar illa upp och gör stora saker av det. Men den som dömde dig precis, känner du honom/henne?
svaret är nej. Så varför skall man ta åt sig när någon man inte känner dömmer en? Det är inte värt. Du skall inte lägga ner din tid på folk du inte känner, tänk på rätt sätt.. De känner dig inte och du känner dem inte heller. Glöm inte att vii människor dömmer folk vi inte känner beroende på hur de ser ut, sättet de går på eller sättet de pratar på. Alla människor dömmer varandra speciellt när de inte känner varandra. Så ta det bara lugnt och låtsas som ingenting. Men skulle däremot någon du känner dömma dig, visst du får bli sur du får ta illa upp. Du har rätt till att bli riktigt förbannad. Det är värre när någon du känner dömmer dig, vet du varför? Jo för den personen känner dig och har sett vilken underbar person du är, den personen har mycket gott att säga om dig men helt plötsligt bestämmer den sig för att säga något illa om dig.. Då kan du tänka , varför och hur kunde den göra så mot mig.. Så tänk på det! Man skall inte lägga ner sin tid på onödiga saker. Var dig själv , lita på dig själv och gör som du vill. Tänk inte på vad folk tycker och tänker för då kommer du inte att må bra, om du bry dig om vad folk tycker och tänker då är det som om de styr ditt liv. Att du ger dem uppmärksamhet och så snabbt de säger något skall du ändra på det bara för att de skall tycka om dig!
Ibland när man sätter sig ner och tänker på andra unga tjejer som mår dåligt, för att de inte får kärlek, uppmärksamhet och närhet av någon då önskar man bara att man kunde krama om dem alla och sträcka fram handen säga: Du är unik och jag finns här för dig kära syster. Men tyvärr vet inte  vi alla vart dessa stackars människor finns. Det är synd att ingen lägger märke till dem. Ett leende är inte allt, det finns mycket som kan döljas bakom ett vackert leende. Det finns människor som är i behov av någon som bryr sig om dem och tar hand om dem. Det är synd att ingen bryr sig om dem. Hur sorgligt är inte det? Tänker ni inte på hur illa det kan vara för andra.. Jag brukar alltid tänka på dem jag vill verkligen finnas där för de som behöver hjälp. Jag har en dröm, den drömmen är att öppna ett stort hem för alla förlädrarlösa barn , alla ledsna barn, alla borglömda barn. Barn utan mat och pengar de lever bara på sin tro. Det hemmet kommer att hjälpa dem de kommer att få all kärlek all uppmärksamhet och mycket mer. Det är min stora dröm och den ska jag att uppfylla inshAllah ! :)
...
Alla vi måste leva vårt eget liv för vi kommer även att dö vår egen död.

Kolla på bilden, man får rysningar av att se sånt!
Ha en bra dag!
// Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu